top of page

Langer pijnvrij met de nieuwste neurostimulator

De Eterna neurostimulator, ontwikkeld door specialisten in medische technologie, biedt een innovatieve oplossing voor mensen met chronische pijn, zoals hernia of zenuwpijn. Dit apparaatje, klein van formaat, werkt door zachte elektrische signalen naar het zenuwstelsel te sturen, wat helpt de pijn te verminderen. Het onderscheidt zich door een langere batterijduur en minder invasieve behandeling, wat betekent dat patiënten minder vaak hoeven op te laden en minder discomfort ervaren.


De evolutie van neurostimulatoren heeft een baanbrekende stap voorwaarts gemaakt. Moderne apparaten vereisen slechts eens in de twee maanden een draadloze oplaadbeurt, in tegenstelling tot de oudere modellen die meerdere keren per week moesten worden opgeladen. Daarnaast is het nieuwste apparaat aanzienlijk kleiner, wat het risico op pocket-pijn, de gevoeligheid rond de implantatieplek, aanzienlijk vermindert. 


Deze verbeteringen vergroten niet alleen het gebruiksgemak maar verbeteren ook aanzienlijk de levenskwaliteit van patiënten.


コメント


bottom of page