top of page

ONZE ORGANISATIE

EEN ENTHOUSIAST TEAM VAN PROFESSIONALS

 

Imbri Healthcare is een jonge, ondernemende organisatie met een enthousiast team van professionals. Met onze kennis en kunde dragen we bij aan het landelijk efficiënter inrichten van de zorg. Bij Imbri Healthcare lopen wij voorop in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken.

 

Continue ontwikkelen en kennisuitwisseling vormen daarbij een belangrijk aspect. Onze medewerkers krijgen dan ook voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste adviseurs en consultants binnen de gezondheidszorg. Met deze kennis helpen wij zorgorganisaties bij het ontwerpen, ontwikkelen, activeren en beheren van hun gezondheidsinformatiesystemen door middel van adviesdiensten, strategische oplossingen en personeelsuitbreiding.

 

De zorgorganisaties van vandaag evolueren snel en zijn complex. Om soepel te werken, hebben ze geïntegreerde technologische oplossingen en deskundig personeel nodig. Binnen zorginstellingen in de care- en curesector zijn wij gespecialiseerd op het gebied van projectmanagement, adviestrajecten, implementatie- en integratietrajecten en beheer werkzaamheden.

"Alone we can do so little,
together we can do so much"

 

bottom of page