top of page

REVALIDATIEZORG

ZORG ONTZORGEN

 

Imbri Healthcare levert een bijdrage om de zorg te ontzorgen. In Nederland staat de zorg steeds meer onder druk. Enerzijds omdat we allemaal ouder worden en vergrijzing dreigt, anderzijds door de krapte aan zorgpersoneel. Niet goed meer kunnen functioneren in je dagelijks leven. Na een ziekte, aandoening of ongeval doen steeds meer mensen een beroep op specialistische revalidatiezorg.

 

“Gelukkig kunnen we met nieuwe technologieën
de zorg verbeteren.”

 

ICT en E-health toepassingen zullen hier een grote rol in gaan spelen. Met nieuwe technologieën kunnen we de zorg verbeteren. Technologische ontwikkelingen zoals Big Data, 3D-printen en robotica maken nieuwe vormen van revalidatie mogelijk. Innovatieve oplossingen om informatie te delen en de zorg te faciliteren komen op de markt. Hierdoor krijgen patiënten makkelijker toegang tot hun eigen gegevens. Dit creëert een hogere betrokkenheid bij het eigen zorgproces. Samenwerking tussen patiënt, zorgverleners en -organisaties verbetert door de verbeterde informatie uitwisseling.

 

Imbri Healthcare adviseert en ondersteunt organisaties die revalidatiezorg bieden. Door de ruime ervaring binnen de gezondheidszorg en kennis van de meest innovatieve trends op digitaal gebied kan er ondersteuning op maat worden geboden. Onze consultants hebben ruime ervaring in de gezondheidzorg en een brede kennis van de revalidatiefacetten. Zij adviseren over het opstellen van de visie van jouw organisatie op revalidatiezorg. Daarnaast ondersteunen ze bij het vertalen van deze visie naar een strategie voor ICT en informatiemanagement.

bottom of page