top of page
Image by Markus Frieauff

MEDICAL

IMBRI MEDICAL, SAMEN ZORGEN

Imbri Medical is een onderdeel van Imbri International. Imbri staat bekend om de hechte samenwerkingsverbanden waarin vertrouwen en kennis centraal staan.

Imbri Medical is hierin gespecialiseerd op het gebied van de zorg. Wij zijn in te schakelen bij personele vraagstukken en kunnen in ons grote netwerk snel de geschikte kandidaat vinden.

GET CONNECTED

Deborah Huisman

Mijn studies heb ik afgerond binnen de Farmacie en heb vele apotheken van binnen gezien. Dus ook  met verschillende systemen gewerkt. Dit wekte mijn interesse voor IT.

Gedurende de tijd heb ik een uitstap gemaakt naar de IT branche en heb ik de zorgsystemen van een andere kant bekeken. Mijn zorghart zorgde ervoor om weer terug te keren.

In mijn dagelijks werk als Managing Partner ben ik verantwoordelijk voor de operationele kant van Imbri Medical.

Ervoor zorgen dat de juiste expertise op de juiste plek zorg verlenen kan.

Wil je graag meer informatie?

Stuur een e-mail naar deborah.huisman@imbri.nl of bel me op +31 (0)6 43 41 26 75

ONS NETWERK, UW NIEUWE PROFESSIONAL.

Ons team bestaat uit gedreven professionals die graag voor u klaarstaan en via detachering bij u aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat u gerust kunt zijn over de invulling van de vacatures in uw organisatie. Door ons netwerk helpen wij u snel en transparant aan de juiste kandidaten. Wij zorgen voor een goede screening en de juiste match in kennis en persoon.

VACATURES

bottom of page